SERVICII

Echipa Media One realizează campanii integrate de comunicare atât pentru game variate de produse, cât şi pentru anumite tipuri de servicii.

Facem tot posibilul pentru a găsi o cale de a face ca dorinţa sa devină realitate, cât mai repede posibil. Avem creația de partea noastră și îți arătăm fapte, nu vorbe. Dezvoltăm campanii de presă, consultanţă media şi cercetare de piaţă, lansare de produse şi servicii, campanii de lobby, managementul crizei.

Un avantaj care trebuie menţionat este implicarea noastră în inițiative sociale dezvoltate la nivelul Uniunii Europene, datorită unei experienţe pe termen lung în colaborarea cu parteneri din UE şi în promovarea programelor europene în România.

Putem facilita accesul la cele mai bune servicii de media, audio-video, producție publicitară și evenimente.

PRODUCȚIE
AUDIO-VIDEO

Avantajele distincte ale companiei Media One sunt: legături permanente cu industria cinematografică, experienţa în coordonarea producţiilor multimedia internaţionale şi, în acelaşi timp, acces la echipamente tehnice ultramoderne şi la echipa de experţi excelenți ai companiei. Toate împreună creează producţii audio-video de excepţie, în locaţii impresionante.

MORE

EVENIMENTE

Evenimente speciale, concerte, conferinţe, târguri de joburi, lansări de produse şi multe alte metode de comunicare directă adaptate nevoilor fiecărui client.

MORE

MEDIA

Orice buget media va găsi un maximum de eficienţă la Media One, iar rezultatele vor fi uşor de văzut, monitorizat şi evaluat.

MORE

PRODUCȚIE
PUBLICITARĂ

Media One este consultantul tău în materie de print. Îţi oferim cele mai avantajoase soluţii, luând în calcul nevoile proiectului tău, calibrând avantajos execuţia în funcţie de buget. Pentru asta punem la dispoziţia ta cea mai nouă tehnologie din domeniu.

MORE

Media One este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE.

CONTACT